El dimarts 20 de febrer, projecció de Terres dolentes, de Terrence Malick, per als participants de secundària de Cinema en curs.
      A les 11h es fa la projecció a la Filmoteca de Catalunya per als alumnes de l'IES Alt Penedès, de l'IES Badalona Nou i de l’IES Castell d’Estela.



      Si vols llegir els comentaris que s'han escrit sobre la pel·lícula i vols afegir-ne un de teu, clica aquí.

      Per publicar el teu comentari, clica sobre "Publicar un comentario en la entrada". Veuràs que després de tots els comentaris, pots afegir el teu. Després d'haver-lo escrit, és molt important que per signar seleccionis "Otros", i on posa "Nombre" escriguis el teu nom, el nom del centre i el curs que fas.

      14 comentarios:

      Anónimo dijo...

      la música és una de les coses que ens vam fixar i ens va cridar l'atenció perquè estava ben trobada, era alegre i en cap moment s'assemblava amb cap música que posen ara a les pel·lícules de terror o "sang i fetge".
      Una de les coses que no ens haviem adonat és que sempre hi ha un color que es va repetint i variant depen de les trames.
      és curiós però també fa que tot vagi més lligat.



      Alumnes de 1r de Batxillerat,
      IES Castell d'Estela

      Anónimo dijo...

      la pel.licula ens ha semblat molt interessant perquè reflexa la vida de dues persones que estan buides per dins, sense mostrar gairebé mai els seus sentiments, mostra indiferència, on els personatges es deixen portar, lo més colpidor es el comportament de la noia respecte el que va succeint.

      Els colors son molt importants perquè expressen un sentiment diferent respecte la tonalitat de cada escena.A la primera escena apareixen el groc com a sentiment d'alegria s'omple la buidor, que existeix en tots dos.A la segona escena el verd ens expressa llibertat , els colors de terra , colors de felicitat...i a la tercera i el final el blau i el vermell que es el perill.

      Anónimo dijo...

      La pel·lícula mostra una violència diferent de la que estem acostumats a veure avui dia i això ens va fer reflexionar sobre les diferents reaccions que mostraven els personatges de la pel·lícula. Ens ha sobtat la reacció de la noia davant de tots els fets ja que mostrava una gran indiferència. La música t'ajuda a endinsar-te en allò que els protagonistes estan vivint i sentint.

      Anónimo dijo...

      Badlans es una pel·lícula que té com a protagonistes a dos joves com nosaltres.
      Aquesta es una pel·licula que transmet solitud. Es esgarrifosa la poca capacitat que té la noia de transmetre els seus sentiments quan se li mor el pare, a partir d'aquí comença una persecució cap al no res.

      Anónimo dijo...

      Badlands és una bona pel·licula, que segueix un guió força cohenent,i tot i ser una pel·licula poc creible fa que es pugui seguir bé i perment que ens endinsem a la seva trama.
      Els personatges, tot i ser "delincuents", aconsegueixen que no sentim maldat ni els tinguem com els dolents de la peli. Fins i tot, fa que patim per ells en moments on corren perill com per exemple en persecucions. Per la nostra part, fins i tot vam senti llastima quan en Kid va ser executat.

      Anónimo dijo...

      La pel·lícula em va semblar una mica extranya per la varietat de sentiments que hi apareixen. També volem destacar que no creíem que fos tan violenta com ens van avisar avans de projectar-la ja que la major part de les pel·lícules actuals ho són molt més.
      Aquesta pel·lícula ens ha transmés moltes sensacions ja que la manera de veure la vida de cada personatje és molt diferent devant dels sentiments que es plantejen com per exemple la soledat, patida per la noia i el noi de manera molt diferent; l'anyoransa, la desorientació devant d'un moment desconegut, la perdua a la por cap a la mort...
      Ens agradaria destacar també la música que ajuda molt a ficar-te en la pell dels personatjes.

      Anónimo dijo...

      Aquesta pel•licula en un primer moment ens pot semblar una història que te una trama comica, ja que el protagoniste en les ascenes tràgiques s’aprecia un personatge sense cap sentiment de culpa i aportant el film tocs d’humor. Analitzant-la més profundament malauradament veiem que hem normalitzast la violencia i l’hem introduit en la nostra vida quatidiana. Com a conclusió, aquesta pel•licula es molt dura, i violenta.
      (ens ha agradat molt).

      Anónimo dijo...

      És una pel.licula una mica extranya, costa d'entendre perquè els actors actuen així, són personatges buits, totalment freds que no tenen res a perdre.
      Ens sembla molt colpidor la violència gratuïta que dona la peli. es molt dura l'escèna en que maten al pare de la holly i cremen la casa. sembla que a ella no li imporès, com si no tingués sentiments.
      el kit no és bo, però veiem la seva part mes humana en l'amor que li demostra a la holly. no te mes raons de viure.
      els sentiment que dominen la história són la fredor, i el gran buit que porten dins... semblen no sentir alegria, tristesa,ni pietat. si no sestimen a ells mateixos com poden estimar a algu altre?

      Anónimo dijo...

      La película Badlands era un poco pesada. No me gustó porque nos la pusieron en inglés y porque teníamos que leer. Me gustó cuando se acabó la película.
      La escena que me ha gustado más fue cuando puso las piedras en el suelo para recordar dónde lo habían cogido.

      Anónimo dijo...

      La película de Badlands está bien hecha, pero es que no entendí nada porque estaba en inglés con subtítulos en español. No está mal, pero es que a mi personalmente no me gustan las películas de drama. Yo soy más de acción y de pelea.
      Hubo una cosa de la película que me gustó. Fue cuando el protagonista mataba por amor.
      No me gusto nada que matara a su amigo. Yo no mataría a un amigo por una chica.
      Hubo una escena que especialmente me llamo la atención, fue cuando puso las piedras, unas encima de otras y fue cuando se dejó coger.

      Anónimo dijo...

      La película “Malas tierras” me ha gustado bastante porque el argumento de la película es bastante bueno y la interpretación del chico también está bastante bien.
      Me ha gustado mucho la escena en la que se deja atrapar por la policía y amontona las piedras para que la gente supiera que Kid se había dejado atrapar en ese lugar. Me impresionó la sangre fría con la que, antes de que lo pillarán, revienta la rueda del coche, se baja y deja, una vez más, un recuerdo de sí mismo (las piedras).
      La escena que menos me gusta es en la que kid va a pedir trabajo.

      Anónimo dijo...

      No me ha gustado la película porque no tenía acción.

      Anónimo dijo...

      Em estat discutint:
      La noia era culpable de tot? Era una bleda? Depenia tan del seu pare o d'en Kid? Era inocent? Era infantil? Va acabar madurant? Era ignorant? Quina és la conclussó de totes aquestes preguntes? Què en penseu d'aquestes preguntes?

      Anónimo dijo...

      La pel·lícula ens va semblar molt aconseguida i molt digna d'admiració. Ens van agradar molt els colors que s'hi utilitzen ja que pensem que estàn molt ben trobats. També vam trobar original l'argument ja que ens va sorprendre durant tota la pel·lícula.